Bekijk vacatures

Menu

Tevreden klanten: daar doet projectbegeleider Arjan van vestiging Avanti het voor. En vooruit, ook een beetje voor de dagelijkse potjes tafelvoetbal en de vrijdagmiddagborrel.

DB-paspoort 

Naam: Arjan Crum
Leeftijd: 20 jaar
Woonplaats: Kesteren
Functie: Projectbegeleider bij Avanti 
Bij DB sinds: 2019
Als ik niet aan het werk ben dan...: ben ik druk bezig bij de brandweer en komen we met de vriendengroep bij elkaar

Medewerker Arjan Crum

Wat vind je zo leuk aan het werken in de wereld van de keukens? 

“De veelzijdigheid en de afwisseling: het werken met diverse leveranciers en het blij maken van de klanten. Als zij blij zijn, ben ik dat ook.”

Wat vond je een interessant project om aan mee te werken? 

“Op Texel mochten we op een vakantiepark alle keukens leveren en monteren. Ik moest goed kijken waar welke keuken moest komen en had te maken met verschillende aanspreekpunten. Daarnaast regelde ik de boot en slaapplaatsen voor de monteurs. Allemaal aspecten die je bij een ‘normale’ keuken niet hebt, waardoor het project extra uitdagend was.”

Wij doen wat we beloven.

Wat vind jij belangrijk in het leveren van kwaliteit? 

“Afspraken nakomen vind ik persoonlijk heel belangrijk. Dit begint al heel klein. Als je belooft een klant morgen terug te bellen, moet dat ook echt gebeuren.”

Welke klant of keuken vergeet je nooit meer?

“Na de oplevering van een keuken bleek dat het fornuis een storing had, waardoor de kookplaat niet gebruikt kon worden. De leverancier gaf aan dat ze vóór Kerst de benodigde onderdelen binnen verwachtten te hebben. Daar was mevrouw blij mee, want ze zou voor veertien man het kerstdiner gaan koken. Omdat de levering toch langer duurde, hebben we een noodvoorziening geregeld. Toen het vervolgens nóg een paar weken duurde, hebben we een compleet nieuw fornuis geleverd, dat ik samen met een collega heb gemonteerd. Het was fijn om het op deze manier toch goed af te kunnen sluiten met deze klant.”

Medewerker Arjan Crum

Waar ben je trots op binnen Avanti en DB Keukens?

“Het onderscheid met andere keukenbedrijven. Wij doen wat we beloven.” 

Zijn er tradities onder de collega’s bij Avanti?

“Zeker, bijna elke middagpauze zijn we aan het tafeltennissen. Er is – voor zover ik weet – niemand die nog nooit een balletje heeft meegeslagen. Een andere traditie is de vrijdagmiddagborrel. Elke week staan precies om half vijf de frituursnacks op tafel.”

De werkdag van Arjan

07:00 We drinken een bakje koffie en spreken de dag door met de monteurs die aanwezig zijn om spullen op te halen.
07:15 Totdat om 9 uur de telefoonlijn opengaat, hebben we lekker de tijd om ongestoord dingen uit te werken, de mailbox te filteren en op te schonen.
09:00 Tijd voor een bakje koffie, samen met de verkopers die rond deze tijd binnenkomen.
09:15 Ik werk de opleverlijsten vanuit de monteurs uit en verwerk de service.
12:30 Middagpauze, met na het eten natuurlijk een potje tafeltennis!
13:00 Ik bel de monteurs met de vraag hoe het vandaag loopt. We houden de lijntjes kort, voor het geval iets verkeerd is of gewijzigd moeten worden.
13:30 Ik maak de montage- en afleverplanning. Deze taak vind ik het leukst, omdat het vaak één grote puzzel is. Het geeft me een goed gevoel als alles gepland staat en het aan de wensen van de klant voldoet. Ik doe vaak de telefoon even uit, omdat deze taak concentratie vereist.
15:00 Even een bakje koffie. Als de tijd het toelaat, nemen we soms iets anders dan koffie.
15:15 We sluiten de dag af met diverse overige werkzaamheden. We hebben veel taken, verspreid over de week, waardoor elke dag er anders uitziet.
17:00 De werkdag zit erop, lekker naar huis!
Medewerker Arjan Crum
Dit artikel is geschreven door
Projectbegeleider Arjan Crum
Terug naar overzicht