Bekijk vacatures

Menu

Wil jij sanitair monteur worden?

Stel, je wilt graag sanitair monteur worden. Maar je hebt geen relevante werkervaring of opleiding. Dan zou je kunnen denken dat je geen monteur kunt worden. Gelukkig heb je dat mis. Wij kunnen je uitstekend opleiden tot sanitair monteur.

Lees op deze pagina meer over onze unieke montage en de omscholing tot sanitair monteur. Of bekijk direct de vacature voor sanitair monteur.

Bekijk het werk van een Sanitair monteur

Bekijk het werk van een Sanitair monteur!

Onze unieke montage van badkamers en keukens

Als sanitair monteur ga je werken bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet, onderdeel van het familiebedrijf DB KeukenGroep. Binnen Arma Keukens en Sanitair streven we naar de hoogste waardering van onze klanten en medewerkers. Een groot deel van ons succes ligt bij onze unieke montage, welke wordt uitgevoerd door eigen monteurs in dienst van Arma. Een vakkundig team van medewerkers met gevoel voor de meest kleine details gaat iedere dag weer voor een perfecte montage van badkamers en keukens.

Het werken met eigen montageteams zorgt ervoor dat wij de kwaliteit van onze montage hoog kunnen houden, om zo de hoge waardering van klanten te behouden. Dat klanten dit waarderen blijkt wel uit het feit dat wij de keuken- en sanitairgroep in Nederland zijn met de hoogste klanttevredenheid! Een compliment voor al onze monteurs.

Arma Keukens - pand

Hoe ziet de opleiding eruit?

Badkamer-montage-DB-KeukenGroep

Ook al heb je geen ervaring met badkamermontage, wij kunnen je een gedegen opleiding bieden. Wel is het belangrijk dat je handig bent en technisch inzicht hebt. 

Met behulp van ervaren collega's en trainers leren wij je alles over het demonteren en monteren van badkamers en toiletten. Je leert over elektro, leidingwerk, stuken, tegelen en de oplevering van een badkamer. Door de kleinschalige teams en praktijkgerichte opleiding weet je zeker dat je het vak goed leert.

Heb je al ervaring in één van deze werkzaamheden? Bijvoorbeeld omdat je nu al in de bouw werkt als elektricien, installateur of tegelzetter? Dat is een pré!

Badkamer-monteur-elektro
Tegelzetter-badkamer-toilet-montage

Waarom sanitair monteur worden bij Arma?

Wil je weten waarom je juist bij ons sanitair monteur moet worden?

  • Je plaatst mooie, op maat gemaakte badkamers bij particulieren
  • Je krijgt alle tijd om een perfect product op te leveren
  • Je pakt projecten van A-Z op (van slopen tot opleveren)
  • Je werkt met het beste gereedschap en hebt een eigen bus
  • Uiteraard krijg je een goed salaris en andere arbeidsvoorwaarden
  • Je wordt onderdeel van een hecht team collega's, die elkaar graag helpen
  • Er is veel persoonlijke aandacht en een focus op werkplezier
Sanitair-montage-Arma-Keukens-en-Sanitair

Ja, ik wil meer informatie!

Montage-badkamer-monteur

Als jij technisch inzicht hebt en gemotiveerd bent om sanitair monteur te worden, bekijk dan de openstaande vacature voor sanitair monteur en solliciteer! Wij nemen dan contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Deze kennismaking vindt plaats bij Arma Keukens en Sanitair, zodat je meer leert over ons bedrijf en wij meer over jou. Onder het genot van een bak koffie vertellen we meer over het werk als monteur en bespreken we de mogelijkheden die er voor jou zijn.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Marthijs van den Belt (sollicitatie@armakeukens.nl of 0655145108).

Tegelzetter-badkamer-montage
Sanitair-monteur-DB-KeukenGroep