Bekijk vacatures

Menu

MBO-opleiding Keukenmonteur

Keukenmontage is ambachtelijk vakwerk. Omdat wij goed opgeleide en klantgerichte monteurs belangrijk vinden, heeft ons DB Vakcollege (het opleidingscentrum van DB KeukenGroep) samen met het Hoornbeeck College een bedrijfsopleiding tot keukenmonteur opgesteld. Dit houdt in dat schoolverlaters de mogelijkheid hebben om een erkende BBL-opleiding te volgen aan het DB Vakcollege, waar bij de praktijk- en theorielessen wordt samengewerkt met het Hoornbeeck College. Zo krijgen zij een gedegen opleiding tot het vak keukenmonteur.

BBL-opleiding keukenmonteur op eigen bedrijfsschool
Opleiding keukenmonteur

Dag meelopen met een keukenmonteur?

Ben jij geïnteresseerd in de BBL-opleiding tot keukenmonteur en wil je graag meer weten van dit vakwerk? Loop dan een dag (of enkele dagen) mee met een monteur! Zo kom je het beste te weten wat voor werkzaamheden een monteur uitvoert, met welk gereedschap hij werkt en krijg je een beeld van ons bedrijf DB KeukenGroep. 
Om mee te kunnen lopen stuur je een email naar g.courtz@dbkeukengroep.nl, waarin je jouw contactgegevens vermeldt en jouw woonplaats. Dan nemen wij contact met je op om een dag in te plannen waarop je kunt meelopen met een monteur.

Opleiding keukenmonteur
Volg een opleiding tot keukenmonteur in ons eigen opleidingscentrum

Krijg een indruk van de opleiding

Bekijk hier de promofilm voor de bbl-opleiding tot keukenmonteur