Ik zit nog in de fase om alles eigen te maken en alle processen rondom mijn werkgebied in kaart te brengen. Omdat het een nieuwe functie is, is het samen met financieel directeur Willem en de afdeling boekhouding nog een beetje sparren en aftasten. Dit krijgt steeds meer vorm.”
“Doordat ik medeverantwoordelijk ben voor de juiste prijshantering in ons systeem is het belangrijk om zeer nauwkeurig te werken. Een komma verkeerd kan een grote impact hebben op de verkoop en het bestellen van een keuken. Waar ik vroeger nogal eens een slippertje maakte omdat ik te snel wilde, leer ik nu steeds meer: eerst goed en dan snel.”
“Binnen DB hebben we drie pijlers: oprecht, betrokken en gedreven. Deze zijn heel belangrijk. Niet alleen voor het leveren van kwaliteit richting de klant, maar ook voor collega’s onderling. Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn werk zo aflever dat een andere collega er goed mee uit de voeten kan? Vanuit mijn rol is het heel belangrijk dat ik iedereen voorzie van betrouwbare informatie. Als ons financiële dashboard een foutje bevat, staat de telefoon al snel roodgloeiend. Dit kenmerkt het belang, maar ook de betrokkenheid van iedereen bij DB.”
“Binnen DB hebben we drie pijlers: oprecht, betrokken en gedreven. Deze zijn heel belangrijk. Niet alleen voor het leveren van kwaliteit richting de klant, maar ook voor collega’s onderling. Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn werk zo aflever dat een andere collega er goed mee uit de voeten kan? Vanuit mijn rol is het heel belangrijk dat ik iedereen voorzie van betrouwbare informatie. Als ons financiële dashboard een foutje bevat, staat de telefoon al snel roodgloeiend. Dit kenmerkt het belang, maar ook de betrokkenheid van iedereen bij DB.”
“Vanuit mijn rol ben ik niet werkzaam bij één vestiging. Ik zit voornamelijk in het splinternieuwe hoofdkantoor in Sint-Annaland, wat een erg mooie werkplek is. Ik ben er trots op dat binnen onze kringen iedereen DB kent. Niet altijd de naam DB Keukens, maar wel de lokale vestigingen. Dit is onze kracht: lokaal hebben we sfeervolle showrooms en landelijk zijn we een grote eenheid.”
“Goed! We hebben een open bedrijfscultuur en de lijntjes zijn kort. In het nieuwe kantoor is er volop ruimte voor ontspanning. We kunnen tafelvoetballen, tafeltennissen en airhockey spelen, maar ook gezellig bijkletsen op het terras. De bruine fruitschaal op vrijdag is een ingebakken traditie.”